Drømmegrupper

Der er i øjeblikket ingen aktuelle kurser eller drømmegrupper.

Vinterdrømme – Nyt kursus fra november 2017

4 lørdage i 2017 og 2018 i København: 4/11-17, 2/12-17, 13/1-18, 10/2-18

Har du lyst til at lære at forstå dine drømme og bruge dem til at skabe udvikling i dit liv?

Så har du nu muligheden for at deltage i et spændende forløb, hvor vi udforsker drømmenes kreative potentiale.

Vores drømme er fulde af uudnyttede ressourcer, som bare venter på at vi begynder at bruge dem. Når man begynder at tage sine drømme alvorligt, give dem opmærksomhed og arbejde med dem, kan de blive en uvurderlig kilde til indsigt og inspiration.

Personlig udvikling er først for alvor mulig når man vender sig mod det som er ubevidst og åbner sig for at integrere de nye muligheder i sit liv. Og drømmene er, som Freud sagde Kongevejen til det ubevidste. De er et vindue ind i de muligheder, som vi ikke vidste at vi havde.

INDHOLD

Kurset tager udgangspunkt i deltagernes egne drømme som vi arbejder med udfra moderne teorier om drømme og personlig udvikling. Du vil blive introduceret til moderne teorier om drømmenes funktion og lære en række metoder til arbejde med drømme at kende.

Vi benytter blandt andet  individuelt drømmearbejde, grupperefleksion, tegneøvelser og andre “dream work” metoder, herunder meditationsøvelser med fokus på drømme.

Alle vil få mulighed for at arbejde med deres egne drømme, og der vil desuden hver af de fire gange blive arbejdet mere dybdegående med en eller flere af deltagernes drømme.

Du lærer blandt andet: 

  • at blive bedre til at huske dine drømme
  • at forstå dine egne personlige drømmes betydning
  • at få dybere kontakt med dine følelser og tanker gennem arbejdet med drømme
  • at gøre drømmene til en kreativ medspiller i dit liv

Forløbet henvender sig til alle som er interesseret i personlig udvikling og i at lære deres drømme bedre at kende. Forløbet er ikke decideret terapeutisk og kan ikke erstatte individuel terapi.

Forløbet kan desuden være relevant for psykoterapeuter og andre behandlere, som ønsker at blive bedre til at forstå deres klienters drømme.

Der kræves ingen særlige forudsætninger, selvom det selvfølgelig er en fordel, hvis man kan huske nogen af sine drømme. Vi benytter tegneøvelser på kurset, men det er på ingen måde nødvendigt at man er dygtig til at tegne.

PRAKTISK

Forløbet foregår 4 lørdage i 2017 og 2018 på Østerbro i København fra kl. 9-17. Datoerne er: 4/11-17, 2/12-17, 13/1-18, 10/2-18

Anders Vogt er uddannet psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet og er specialist i drømme og drømmearbejde. Han har praktiseret som terapeut siden 2009 og har været involveret i drømmearbejde og drømmegrupper de sidste ca. 15 år.

Prisen er 3.000 kr for hele forløbet. Der serveres forfriskninger. Frokost er ikke inkluderet, så medbring evt. madpakke.

Begrænset deltagerantal – tilmeld dig senest 15. Oktober ved at skrive til Anders@vogt.dk – eller ringe til 22670830. 

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at ringe på 22670830.

 

 

 

Drøm, meditation og udvikling – Nyt kursus fra maj 2017

4 lørdage i 2017 i København: 13/5, 17/6, 19/8, 16/9

 

Dette kursus er lukket for tilmelding.