Drømme og psykoterapi

Søger du terapi, som ikke kun fokuserer på problemer, men også går dybere ind i dine følelser, ressourcer, drømme og udviklingsmuligheder?

Jeg tilbyder professionel og effektiv terapi, som går i dybden med din personlige proces, giver dig seriøst modspil og bringer varig udvikling. Jeg trækker på mange forskellige metoder, men tager især udgangspunkt i drømmearbejde, samtale, kropsopmærksomhed og mindfulness.

Jeg er uddannet ved Vedfelt Instituttet, medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF), supervisor ved Vedfelt Instituttet, og har arbejdet som terapeut siden 2010.

Jeg har klinik på Østerbro i København og i Espergærde (lige over for stationen), men vi kan også mødes online.

Kontakt mig på 22670830 eller anders@vogt.dk for at booke en gratis forsamtale.

Jeg kan hjælpe dig…

  • hvis du gerne vil at arbejde terapeutisk på en dybdegående måde, som ikke bare er baseret på gode råd, teoretiske skemaer, eller simple øvelser
  • hvis du ønsker meningsfuld og varig personlig udvikling
  • hvis du higer efter at finde frem til, hvad der er vigtigt for dig i dit liv
  • hvis du prøver at finde ind til nye sider af dig selv
  • hvis du føler dig fastlåst i din livssituation
  • hvis du har problemer i dine personlige relationer
  • hvis du vil have hjælp til at forstå dine drømme
  • hvis du har brug for hjælp til at integrere psykedeliske oplevelser
  • hvis du føler dig stresset, har negative tanker eller angst, eller føler dig deprimeret
  • hvis du er bekymret eller angst

Der kan være mange årsager til at søge hjælp – og du er altid velkommen til at ringe, så vi kan snakke om, hvordan jeg måske kan hjælpe.

Drømmearbejde

Drømmene vil os noget. De taler fra et dybere sted i os, som er i kontakt med muligheder i os selv, som endnu venter på at folde sig ud.

At arbejde med sine drømme kan være en uvurderlig kilde til inspiration og kreativitet i vores liv,  men endnu vigtigere er det, at drømmene bringer os i kontakt med det som virkelig er vigtigt for os i vores liv.

Du kan læse meget mere om, hvordan jeg arbejder med drømme i “Hvordan jeg arbejder“.

Supervision

Siden 2018 har jeg været tilknyttet Vedfelt Instituttet som supervisor for psykoterapeut-uddannelsens studerende.

 

TV, Radio, Podcast

Den forbudte skole

Jeg har været med i en række afsnit af Alexander Grigat’s podcast Den Forbudte Skole. Det første afsnit handler om drømme, terapi processer og lucide drømme. I de efterfølgende afsnit taler vi om psykologisk alkymi med udgangspunkt i Carl Jung og den amerikanske psykolog James Hillman, og blandt andet også om symboler, drømme og hvad vi kan lære om den græske mytologi

Lyden Af Et Bedre Liv

Jeg har for nylig været på besøg hos fantastiske Mannah Guldager i hendes podcast Lyden Af Et Bedre Liv. Mannah og jeg taler om drømme, poetisk bevidsthed og de græske myter. Især fordyber vi os i myterne og Eros og Psyke, og Persephone, og hvordan disse myter relaterer til den sorte fase i Alkymien.

DR TV

I 2018 medvirkede jeg i DR2s Temalørdag om drømme, hvor jeg forsøgte at hjælpe Rasmus Botoft med at lære at drømme lucidt. Programmet er godt at se hvis man interesserer sig for drømme, og man får blandt andet også lejlighed til at se min læremester Ole Vedfelt i aktion.

Forstå dine Drømme – DR2

Forstå dine Drømme – DR2

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

Andet

Tidligere har jeg medvirket i en serie radioudsendelse på DR P1 hvor jeg var en af specialisterne. Udsendelserne er ikke længere tilgængelige men hjemmesiden er der stadig: P1 Drømmer

Artikel

I 2015 bidragede jeg til bogen Det Ubevidstes Potentiale med en artikel om brug af drømme i psykoterapi. Læs mere her.