Om mig

Jeg er uddannet på Vedfelt Instituttet, hvor jeg har færdiggjort min grunduddannelse i 2009. Jeg har siden taget instituttets psykoterapeutuddannelse, som jeg har færdiggjort i 2011.

Psykoterapeutuddannelsen er et tre-årigt forløb, som er certificeret af psykoterapeutforeningen og evalueringsinstituttet Reflektor efter gældende tværministerielle kriterier for psykoterapeutuddannelser. Det er det nærmeste man kommer en officielt godkendt psykoterapeutuddannelse i Danmark.  Se mere på www.vedfelt.dk og på Psykoterapeutforeningens hjemmeside

Jeg har haft klienter siden 2009 og har sideløbende med min uddannelse været drivkraft i flere drømme- og terapi-grupper.

Jeg har fra 2018 været tilknyttet Vedfelt Instituttet som supervisor for psykoterapeutuddannelsens studerende.

Min interesse for drømme og bevidsthed begrænser sig dog ikke til det rent terapeutiske og jeg var derfor i sin tid med til at stifte den nu hedengangne Foreningen for Studiet af Drømme. Jeg har desuden mange års erfaring med meditation både fra uddannelser og fra min personlige praksis.

Jeg har i 2015 bidraget til bogen Det Ubevidstes Potentiale med en artikel om brug af drømme i psykoterapi. Læs mere her.

Jeg er desuden uddannet kandidat i kommunikation (Cand.Comm.) fra RUC 1997 og har arbejdet med user experience i IT branchen i over 20 år.