Sommer-drømme-kursus

Jeg starter et helt nyt drømmekursus op til maj 2017. Det kommer til at handle om hvordan man kan bruge sine drømme til at blive klogere på sig selv og til at fremme en positiv personlig udvikling, men også om hvordan man kan stimulere sit drømmeliv til at blive mere rigt og kreativt ved simpelthen at træne sig selv i nogle praktiske teknikker, som dels hjælper med at fokusere drømmene og dels gør dig bedre til at huske dem. Hvis du er interesseret i at høre mere kan du skrive en mail til mig på anders@vogt.dk eller læse mere her.

P1 drømmer videre….

Så er andet afsnit af P1’s serie om drømme tilgængelig på nettet. Jeg er igen med til en snak om drømmenes plads i vores moderne livsforståelse. Min gode ven og kollega Anders Thingmand  fortæller desuden om forskellen på antikkens og den moderne psykologis forståelse af drømme.

Læs og hør mere her: P1 Drømmer 2/3

 

P1 Drømmer – bl.a. med Anders Vogt

I løbet af de næste tre uger sender DR P1 en serie på tre heltimes udsendelser om drømme. Seriens tre afsnit handler henholdsvis om at huske, forstå og bruge sine drømme og er en del af et større tema om drømme som kører på DR i år.

Jeg medvirker i to af programmerne, hvor jeg fortæller om nogle af de lidt mere specielle fænomener nemlig vågen søvnparalyse (awake sleep paralysis), hvor bevidstheden er vågen mens kroppen sover, og lucide drømme (også kaldet klardrømme) altså drømme, hvor man er bevidst om at man drømmer og i stand til at påvirke drømmenes indhold.

Læs mere på programmets hjemmeside: http://www.dr.dk/P1/Serier/20130311141552.htm , hvor der også findes links til podcast og streaming af programmerne.